Knygų Kalėdos baigėsi. Bibliotekos džiaugiasi dovanotomis knygomis, bendruomenės dosnumu ir supratingumu. Tačiau ši akcija neapsiriboja tik knygų dovanojimu. Vyksta šventiniai renginiai, gražiai įsiliejantys į visą Kalėdinį šurmulį.


Akcijos metu Šventupės bibliotekoje veikė vaikų knygučių – sveikinimų dirbtuvėlės. Aktyviai šioje akcijoje dalyvavo Šventupės darželinukai, vadovaujami auklėtojos Jolantos Verbickienės. Vaikų darbeliai Kalėdinės mugės metu buvo išdalyti senjorams.

Bibliotekoje puošėme Knygų Kalėdų eglutę. Ji, kaip ir pernai, džiugino bibliotekos lankytojus savo originalumu. Eglutę padėjo papuošti kultūros darbuotoja Birutė Gelumbeckienė.

O visus renginius bibliotekoje pranoko Kalėdinių eglučių ir puokščių paroda. Net 12 vieną už kitą gražesnių kompozicijų parodai pateikė šventupietė dailininkė Aldutė Novikovienė. Mugės metu, kuri bendruomenės buvo surengta prieš pat Kalėdas, Aldutė visas savo eglutes pardavė ar padovanojo jai brangiems žmonėms. Didelio populiarumo sulaukė jos ,“Beždžionių medis“. Labai greitai beždžionėlės nuo medžio ,,nušoko“ į mugės lankytojų krepšius ir papuošė, turbūt, eglutes namuose.

Mugės metu buvo surengta ir ,,Knygų Kalėdų obuolių“ akcija – visi, dovanoję knygas bibliotekai, gavo po maišelį skanių raudonskruosčių obuolių. Knygų Kalėdų metu 12 šventupiečių bibliotekai padovanojo 32 knygas.

Autorės nuotraukos.

Šiam turiniui kometarai išjungti.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti Jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimo tvarka ir taisyklėmis. Skaityti daugiau