Spausdinti

Gražiai ir linksmai atšvęstos šventės visada ilgai išlieka atminty. Tokia  graži ir spalvinga šventė, besibaigiant 2015-iems metams, gruodžio 30 d. įvyko Jasiuliškių socialinės globos namuose, kur visa bendruomenė atsakingai ruošdamasi, šmaikščiai, muzikaliai palydėjo išeinančius Ožkos metus. Šių metų karnavalo tema pasirinkta pagal Justino Marcinkevičiaus poemą „Grybų karas“. Spektaklio dieną didelis šurmulys, sujudimas, kaukių ir kostiumų įvairovė tiesiog, kvietė visus gyventojus ir darbuotojus burtis į vieną darnų būrį ir traukti į salę. Gražiomis dekoracijomis papuošta scena pilnai atspindėjo „Baravyko Pulkaunyko" rūmus, kurią puošė socialinė darbuotoja Vaiva Žakavičienė.

Spektaklį pradėjo socialinė darbuotoja Veronika Jackūnienė, sukūrusi šokių grupelę, kuri parengė nuotaikingą šokį pagal Mykolo Kleopo Oginskio „Polonezą“. Taip užbaigėm šiam iškiliam kompozitoriui skirtus 2015 metus, o šokiu sukvietėm visus į miško puotą.

Renginio vedėjos - socialinė darbuotoja Vida Olšauskienė ir bibliotekininkė Vilma Belapetravičienė žodį tarti pakvietė globos namų direktorių Vilių Petrauską ir labai nustebusį, kad lauke žalia ir lynoja, o kalendoriuje vis dėlto žiema, bet sniego nėra,- Kalėdų Senelį. Jis truputį  blaškėsi, bet atidžiai stebėjo spektakliuką, klausėsi nuotaikingų dainų apie žiemą, senį, kurias atliko globos namų gyventojai Eglė Staniūnaitė, Denisas Solodienkin, Solventa Kapačiauskaitė su meno vadove Daiva Šermukšniene, ir negailėjo dalyviams pagyrų,  dovanų, saldainių. Atsisveikindamas Kalėdų Senelis palinkėjo laimingų, sveikų, sočių, darbingų, judrių ateinančių Beždžionės metų ir gyventi su puikia nuotaika, bei šypsena veide.

Šventė visiems labai patiko, o kad taip greitai nereikėtų nusipuošti gražiųjų savo apdarų, galėtų dar pasipuikuoti, visi smagiai valandėlę pašėlo linksmoje diskotekoje.

Jolantos Čekauskaitės nuotraukos.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti Jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimo tvarka ir taisyklėmis. Skaityti daugiau