Kultūros centro galerijoje atidaryta foto paroda, kurioje eksponuojami Aistės Kanapeckaitės – Čerenkovienės (nuotraukoje - dešinėje) užfiksuoti gamtos vaizdai. Paroda, kurioje kelionė gamtoje metų laikais pavadinta „Kelionės laike“.

Ši paroda, pasak parodų galerijos kuratoriaus Egidijaus Darulio, neįprasta, nes paskutinė ne ukmergiškių foto paroda galerijoje buvo surengta prieš 3-4 metus. Šią parodą, pasižyminčią fotografavimo ir spaudos kokybe, E. Darulis pavadino pavasarine. Pavasarinė – „nes nėra nusifilosofavimo“.



Parodos autorė pasakojo, kad parodos pavadinimas atspindi gamtą nuotraukose. Čia galima rasti visus gamtos laikus – vasarą, rudenį, žiemą ir pavasarį. Todėl per metų laikus keliaujama su technika. Taip gamta virsta paveikslais.

Autorė dirba ir su oda. Ji gamina albumus, užrašų knygeles odiniais viršeliais. Juos ji papuošia savo nuotraukų fragmentais. Tokių užrašų knygelių ar albumų galima įsigyti parodų galerijoje.

Nuotraukos - autoriaus.  

Šiam turiniui kometarai išjungti.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti Jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimo tvarka ir taisyklėmis. Skaityti daugiau