Spausdinti

Jau trečius metus rugsėjo viduryje Lietuvos nacionalinis kultūros centras pakvietė į akciją „Visa Lietuva šoka 2017“. Kartu su visos šalies miestais, miesteliais ar kaimais rugsėjo 15-tąją šokių sūkuryje sukosi ir ukmergiškiai.



Šokti ukmergiškius pakvietė Ukmergės kultūros centro folkloro ansamblis „Dagilėlis“ (vadovė Jūratė Martinkutė), Ukmergės kultūros centro merginų tautinių šokių kolektyvas „Vilkmergė“ (vad. Regina Zabielienė), Ukmergės kultūros centro senjorų tautinių šokių kolektyvas „Rudenėlis“ (vad. Virginija Butvilavičienė), Užupio pagrindinės mokyklos tautinių šokių kolektyvas „Roešutėliai“ (vad. Ramunė Radzevičienė).

Prie šių kolektyvų prisijungė ir žiūrovai. Gerai nuotaikai nesutrukdė ir lietus. Žiūrovai, šokėjai ir muzikantai laukdami kol jis pasibaigs susiglaudę po Kultūros centro balkonu linksmai padainavo.

Nuotraukos - autoriaus.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti Jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimo tvarka ir taisyklėmis. Skaityti daugiau