Balandžio 21 d. Ukmergės kultūros centro Siesikų skyriuje jau septynioliktą kartą į rinkosi dainininkai ir muzikantai iš viso rajono į šventę „O tu dainuok“. Nuotaikingai vedę šventę Kęstutis Motiejūnas ir Vilma Račkauskienė į sceną kvietė svečius ir šeimininkus, bei kartu su padėkomis dovanojo ir akmenines gėles.

Šventę, kaip ir dera, pradėjo šeimininkai - Siesikų moterų ansamblis (vad. Paulius Geiša). Juos pakeitė šeimyninis duetas – Dalia ir Paulius Geišos. Šeimininkai turėjo progą dar kartą pasirodyti – žiūrovams šoko Kultūros centro Siesikų skyriaus moterų linijinių šokių kolektyvas „Aistringa branda“ (vad. Valentina Karaliūnienė).

Keletas kolektyvų šventėje pasirodė pirmą kartą. Tai du Ukmergės meno mokyklos Muzikos skyriaus merginų ansambliai (vad. Giedrė Karklelytė). Taip pat Kultūros centro Varinės skyriaus mišrus ansamblis (vad. Marius Mikučionis). Akomponavo šiam ansambliui vadovo žmona. Pastarojo kolektyvo vadovas vadovauja dar vienam mišriam ansambliui – III Antakalnio ansambliui „Retro“.

Susirinkusieji klausėsi Ukmergės kultūros centro Deltuvos skyriaus moterų kvarteto (vad. Kazimieras Piestinis), Sližių skyriaus mišraus ansamblio (vad. Stasė Novikienė), Taujėnų skyriaus moterų ansamblio (vad. Nijolė Janulienė), Šventupės skyriaus ansamblio „Šventerečius“ (vad. Kazimieras Šermukšnis), Dainavos skyriaus vokalinio ansamblio „Mes“ (vad. Loreta Talutienė), Vidiškių skyriaus mišraus ansamblio (vad. Stasė Navickienė).

Šventėje dalyvavo ir dainininkai iš Jasiuliškių socialinės globos namų – Eglė Staniūnaitė ir Genadijus Ginevičius. Abiejų solistų vadovė Daiva Šermukšnienė.

Nuotraukos - autoriaus.

Šiam turiniui kometarai išjungti.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti Jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimo tvarka ir taisyklėmis. Skaityti daugiau