Ukmergės kultūros centre spalio 27 d. jau trečią kartą nuskambėjo „Šokių pokylis“. Pirmą kartą surengtas didžiojoje scenoje pokylis persikėlė į šokių salę ir joje jau vyko antrą kartą.

Šokių salėje prie šokančiųjų buvo galima prisijungti ir žiūrovams. Jie ne tik buvo įtraukiami į šokių sūkurį, bet turėjo ir progą pasimokyti dar nežinomų šokių.

Šių metų „Šokių pokylyje“ dalyvavo šokėjai iš Kauno rajono Babtų senjorų šokių studijos „Sėja“, Vilniaus miesto savivaldybės Kirtimų kultūros centro senjorų pramoginių šokių kolektyvo „Volta“ (vad. Mika ir Mindaugas), Vilniaus senjorų sportinių šokių kolektyvo „Atgaiva“ (klubo prezidentas Vytautas Vaitkus), Kauno A. Stulginskio universiteto klubo „Pilėnai“ (vad. Daiva ir Albinas Pugevičiai), Anykščių kultūros centro pramoginių šokų kolektyvo, Ukmergės kultūros centro pramoginių ir retro šokių kolektyvų (vad. A. Satkūnaitė).

Pokylį rėmė Ukmergės vartotojų kooperatyvas.

Nuotraukos - autoriaus.

Šiam turiniui kometarai išjungti.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti Jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimo tvarka ir taisyklėmis. Skaityti daugiau