Ir neškim juos visus širdy,/ Dalinkim tarsi saulė spindulius dalina./ Žodžius.../  Kurie sušildo ir apgobia jaukumu,/ Kai nerimas tave aplanko, kai būna tau sunku. (Žydrė Lukšaitė)

Spalio 19 d. Liaušių kultūros namuose viešėjo kunigas ir poetas R. Laniauskas.

Medžiai sutviskėjo aukso spalvomis ir baigia pamesti savo vasaros rūbą. Rudenėlis jau įsibėgėjo, bet šiandien džiugina saulės spinduliais, taip išsiilgtais ir laukiamais, po žvarbaus vėjo ir lietaus. Derlius jau nuimtas, vakarai ilgėja, todėl turime daugiau laisvo laiko. Laiko pailsėti, pabendrauti su kaimynais, laiko paimti knygą į rankas.

Džiaugiuosi, kad šią saulėtą popietę laiko atsikvėpti ir pabendrauti tarpusavyje atrado ir liaušiškiai. Ketvirtadienis Liaušių kaime kitokia diena, diena su malda, todėl į Liaušių kultūros namus visi susirinkome pakiliai ir rimtai nusiteikę.


Į svečius pas mus atvyko kunigas Rimantas Laniauskas, kuris ne tik aukojo šv. Mišias, bet ir po jų liko pabendrauti, skaitė savo kūrybos eiles. Susirinkusieji išgirdo ir nuotaikingų pasakojimų ir prasmingų žodžių. Popietė neprailgo, nesinorėjo skirstytis, o kunigo Rimanto eilės dar ilgai išliks atminty, nes kiekvienam atėjusiam jis padovanojo savo poezijos knygelę „Palytėjimas“.

Nuotraukos - autorės.

Šiam turiniui kometarai išjungti.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti Jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimo tvarka ir taisyklėmis. Skaityti daugiau