Rugsėjo 25 d. Miesto keramikos parodų paviljone "Ukmergė/Gobis Lauko ekspo" (Kęstučio a. 4, Ukmergė) atidaryta J. Grigarienės (nuotrauka - kairėje) keramikos kūrinių paroda "Pasivaikščiojimas Rojaus sode".

Parodos autorė apie savo kūrybą: "Šią paroda skiriu gėlėms. Jos sukelia pačius nuostabiausius jausmus, nes yra tiesiog gamtos tobulybė. Gėlės tokios dieviškai lengvos, jų aromatas svaiginantis, su jų grožiu gamtoje negali konkuruoti niekas. Gėlės ir tik jos sukuria Rojų žemėje.

Tad pasivaikščiokime po mano Rojų. Čia sutiksite angelus, gražuoles fėjas, Mažąjį princą su  lape, rojaus paukščius, ramiai miegantį baltą katinuką, svajojančią mergaitę su šuneliu... Ir kai pasivaikščiosite sode, prisėskite žydinčių žibintų pavėsyje išgerti arbatos - kvapniausio gėrimo.

Esu iš Kėdainiu. Keramikos pamokas lankiau Kėdainių miesto dailės mokykloje suaugusiųjų studijoje (2004-2006 m.). Nuo tada prasidėjo naujas ir be galo įdomus mano gyvenimo etapas. Žingsnis po žingsnis "prisijaukinau" baltąjį molį ir esu be galo laiminga, eidama šiuo kūrybiniu keliu. Esu surengusi 4 savo personalines parodas. Ši yra 5-oji. Kaip keramikė aktyviai dalyvauju visuomeninėje ir labdaros veiklose. Susitikimuose su žmonėmis supažindinu juos su baltojo molio žavesiu, dalinuosi savo patirtimi ir tuo pačiu tai tampa meno terapija. Mano pradėtos kurti keramikos gerumo gėlės. bendraminčių dėka, jau išaugo į gražiausią pievą, o lėšos surinktos už ją, į gerus darbus ir pagalbą žmonėms. Visa tai leidžia man gyventi gražų ir prasmingą gyvenimą.

Mano darbus galima pamatyti Fb ir Instagram "Jurgos keramika"."

Paroda veiks iki 2023 m. spalio 23 d.

Nuotraukos - autoriaus.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti Jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimo tvarka ir taisyklėmis. Skaityti daugiau